Търсене

Каталог

За нас

"Бланико" ООД
Фирмата ни е специализирана в търговията с развиващи играчки, образователни игри, терапевтични и арт материали, оборудване и обзавеждане за детски ясли, градини и центрове, оборудване на зали за мултисензорна стимулация и психомоторика. Ние сме официален дистрибутор на немските компании Dusyma GmbH и Bänfer GmbH, английската RM SpaceKraft, американската ArkTherapeutic за България. Освен тях предлагаме подбрани продукти на някои от най-добрите производители на дидактични и терапевтични материали в света. 

Данни на фирмата:

Име: „Бланико” ООД
Адрес: Кюстендил 2500, ул. „19-ти февруари” № 3
МОЛ: Венка Лумбева
ЕИК: 202168867, ИН по ДДС: BG202168867

web: www.specialnite-deca.com
email: info@specialnite-deca.com
тел.: 0882 700 306

 

Разрешително за търговия на едро с медицински изделия:

 

Разрешително за търговия на едно с медицински изделия

----------------------------------------------------------------------------

За Dusyma
Dusyma GmbH е основана през 1925 г. и оттогава компанията се развива, за да се превърне в най-големия доставчик на обзавеждане и оборудване за детски градини в Германия и Австрия. 

Продуктовата гама на Dusyma днес включва:
• Издръжливи / иновативни мебели и специално оборудване за образователни институции и детски градини
• Образователни игри, играчки и игрови материали
• Творчески материали
• Ресурси за терапия за деца със специални нужди.

Производствената база се намира в Шорндорф, Германия.

 

 

Разработки и дизайн
Продуктите на Dusyma се разработват в сътрудничество с експерти, педагози, терапевти и дизайнери. Компанията работи съвместно с Немския образователен институт Klax, Института по приложна психология и образование в Кил, Институтът за творчество и образование в Мюнхен, Институтът за предучилищно образование в Долна Саксония, Центъра за социална педиатрия към клиника Olgahospital в Щутгарт, SOS-Kinderdorf, Сдружение „Песталоци-Фрьобел” и много други местни и чуждестранни институции и организации. 
Преди да бъдат пуснати на пазара, качеството, ефективността и сферите на приложение на продуктите се тестват в различни институции и от самите деца и при нужда се оптимизират.
 
  
Сертификати
Продуктите на Dusyma са произведени в съответствие с Европейския стандарт за безопасност на играчките DIN EN 71, Част 1-3. Мебелите са преминали през всички необходими тестове за стабилност и безопасност. 
   
 
Управление на качеството
Dusyma е сертифицирана по DIN EN ISO 9001.
   
 
Образователни играчки
Много от продуктите на Dusyma имат награди за ефективност, изработка и дизайн. 
   
Logo_garantee.jpg

Заводска гаранция
Благодарение на високите стандарти за качество и при правилна експлоатация, Dusyma GmbH дава 5-годишна гаранция за материалите и изработката на своите продукти. 

 

Мебели и оборудване
Dusyma възприема заобикалящата среда като „трети учител”, затова обръща сериозно внимание на интериора на помещенията, в които децата учат, творят, играят, спортуват. Мебелите и оборудването са здрави, практични и с високо качество. Разработени са в сътрудничество с преподаватели, дизайнери и архитекти. Dusyma GmbH непрекъснато разширява и подобрява асортимента си, като залага на класическия дизайн. Мебелите са в преобладаващо естествен дървесен цвят, който лесно се съчетава с останалите цветове в интериора (текстил, настилки и покрития, аксесоари). Продуктите позволяват различни комбинации и трансформации. Така стаите могат да се променят лесно според конкретните нужди. Дизайнът, материалите, цветовете и покритията са внимателно подбрани, за да не доминират в пространството и да дадат свобода в декорацията му.

Интересни факти, свързани с Dusyma GmbH:
• Името на компанията е съкращение на думите Durchmesser – Symmetrie - Maßstab
• Продуктите на Dusyma се продават в над 50 държави по целия свят
• Годишният каталог се получава от 90 000 институции.
• Детският строител Dusyma е част от колекцията на Deutschen Museum


С продуктите на Dusyma печелите:
Време. Висококачественият продукт се ползва по-дълго време.
Пари. Не се налага периодично да подменяте счупените продукти с нови. Продуктите на Dusyma имат 5 години заводска гаранция.
Интерес. Привличате интереса на децата по-лесно, тъй като продуктите могат да се използват в различни игрови и образователни ситуации.
Резултати. Продуктите са разработени от експерти, педагози, терапевти и дизайнери с оглед конкретните нужди на децата.
Добавена стойност. Използването на продуктите на Dusyma говори за отговорно отношение към здравето и развитието на децата, както и за съвременен подход във възпитанието, образованието и терапията им.

 


 

SK_logo_small.jpg

Английската компания SpaceKraft е един от водещите производители на оборудване за зали за мултисензорна стимулация в света. Каталогът им включва голямо разнообразие от високотехнологични интерактивни уреди, които стимулират и развиват различните сетива заедно или по отделно. Продуктите им са предназначени както за деца, така и за възрастни. Всички артикули отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност.Facebook Like Box

Контакти

БЛАНИКО ООД тел.: 0882 700 306
info@specialnite-deca.bg Работно време: понеделник – петък
10:00 – 17:00

Препоръчано