Търсене

Каталог

Общи условия

 

1. Конфиденциалност на данните
Фирмата гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

 

2. Съгласие за покупка
Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и фирмата започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки и натискане на бутона "изпрати".

 

3. Право на отказ от договор, сключен от разстояние (по имейл / телефон)
В качеството Ви на потребител Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 /четиринадесет/ календарни дни, считано от датата на получаване на продукта.
Не можете да упражните правото си на отказ в случай, че сте употребявали продукта по предназначение, или в случай, че сте разпечатали продукта и той не може да бъде върнат поради здравни / хигиенни съображения, както и в останалите случаи по чл. 57 от ЗЗП.

4. Цени:
Всички цени на продукти в онлайн магазина са с включен ДДС.


5. Наличност:
В случай, че някой от продуктите в онлайн магазина не е в наличност, той може да бъде доставен по предварителна заявка на info@specialnite-deca.com или на тел. 0882 700 306. Моля, свържете се с нас за повече информация.  

6. Плащане: с наложен платеж или по банков път

7. Доставки:
Доставката на стоки, закупени през онлайн магазина, се осъществява посредством куриерски услуги. 

Стойността на доставката не е включена в посочените на уебсайта цени на продуктите. Тя се калкулира допълнително и зависи от теглото или обема на съответния артикул. Пратките се изпращат с куриерска фирма "Спиди".

Стойността на доставката може да изчислите с виртуалния калкулатор на СПИДИ:

Списък с офисите и автоматичните пощенски станции на СПИДИ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Like Box

Контакти

БЛАНИКО ООД тел.: 0882 700 306
info@specialnite-deca.com Работно време: понеделник – петък
10:00 – 17:00

Препоръчано