Търсене

Каталог

Фотоконкурс

Моето щастливо специално дете

Сайтът за игрови и терапевтични материали Specialnite-deca.com обявява фотоконкурс на тема „Моето щастливо специално дете”. Целта на инициативата е да покаже какво кара специалните ни деца да се усмихват и какво ги прави щастливи.

Често ежедневието на семействата, в които има дете със специални потребности, е изпълнено с много трудности, тревога и напрежение. В такава атмосфера моментите на спокойствие, на радост и споделено щастие са от изключителна важност. Те укрепват връзките в семейството и вдъхват у родителите оптимизъм, увереност и решителност да развият потенциала на детето си и да му осигурят възможност за пълноценен живот.

Условия за участие

В конкурса могат да участват снимки, показващи дете / деца със специални нужди в среда или ситуация, която провокира положителни емоции у него / тях. Снимките трябва да бъдат придружени с кратък обяснителен текст за естеството на специалните потребности, ситуацията от снимката, име и възраст на детето, име и телефон за връзка с родителя (настойника) на детето. Снимките ще бъдат публикувани на Facebook страницата на „Специалните деца” www.facebook.com/SpecialniteDeca, а победителят ще бъде определен от екип на „Специалните деца” и психолог.

547257a.jpg

 

 

Наградата

за избраника

ще бъде

Хамак кресло

 


Всяко дете може да бъде представено с максимум 2 снимки във формат .jpg. 

  • Снимките могат да бъдат изпращани само от родители (настойници) на детето. С изпращането им те дават съгласието си снимките да бъдат публикувани на уебсайта www.specialnite-deca.com и Facebook страницата www.facebook.com/SpecialniteDeca. Снимките трябва да са без авторски и други сродни права на трети лица, както и каквито и да е ограничения за тяхното ползване и публикуване.
  • Снимките могат да бъдат изпращани на email: info@specialnite-deca.com до 15 май 2014 г.

 

1.jpg kid_in_pool.jpg 3.jpg  4.jpg smiling-kid-nishali-blogspot-com.jpg smiling-disabled-boy.jpg 

 


На 1 юни 2014 г. – Денят на детето – победителят във фотоконкурса „Моето щастливо специално дете” беше официално обявен и той е Деян Дабев на 10 г. от гр. Червен бряг.

Deyan_Dabev_pobeditel.jpg


Извън регламента решихме да дадем още една награда – на детето, чиито снимки имат най-много харесвания на страницата ни. Фаворитът на публиката е Яна Ковачева на 4 г. от гр- София.

Yana_Kovacheva_Favorit_na_p.jpg


Всички участници в конкурса ще получат грамота и подарък – новата книжка „Как дядо Желе откри пътя на усмивките“ от поредицата „Градът на скейтбордовете“.

Фотоконкурсът ще се провежда всяка година. Ще организираме и други събития, с които да показваме, че специалните деца са щастливи и се радват на живота, въпреки проблемите. За подробности – следете Facebook страницата ни.

 

 

Facebook Like Box

Контакти

БЛАНИКО ООД тел.: 0882 700 306
info@specialnite-deca.bg Работно време: понеделник – петък
10:00 – 17:00

Препоръчано