Откъснати деца

20.00 лв.
Добави в кошницата

1

 
 
 
 
 
 
vote data
Каталожен номер Откъснати деца:

Книгата представя програма за балансиране на мозъка при деца с аутизъм, СДВХ, дислексия и други неврологични разстройства.

Автор: Робърт Мелило
Издателство: Кибеа
Страници: 456
Корица: Мека

Книгата представя рисковите фактори и начина за преодоляване на редица дисфункционалности в детското развитие, които стряскат все повече родители. Авторът – д-р Робърт Мелило – специалист по неврологични заболявания при децата, смята, че умствените увреждания и поведенческите разстройства се дължат на нарушено синхронно развитие между лявото и дясното мозъчно полукълбо. С термина „синдром на функционалното откъсване“ той обединява заболявания от аутистичния спектър, синдром на дефицит на вниманието с и без хиперактивност, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и други, с които всяка година се диагностицират над един милион деца. Добрата новина е, че „функционалното откъсване може да бъде повлияно“.
 
Представената в книгата „Програма за баланс на мозъка“ (Brain Balance program) се основава на най-новите проучвания в областта на детската неврология и изследвания за детското развитие. Тя съчетава дейности, препоръки за хранене и упражнения за компенсиране на развитието на изоставащото полукълбо, чрез които децата да живеят пълноценно, като постигат забележителни поведенчески, емоционални, обучителни и социални успехи.

Стойността на доставката НЕ е включена в цената на артикулите. Повече информация ще намерите в раздел „Общи условия”.

Фирма: Бланико ООД
Адрес: Кюстендил, ул. 19-ти февруари 3
Телефон:
Факс: